Одеський мотив у сценічній долі Марка Кропивницького - Мостова, Л. (Слово і Час, 2015)
У статті досліджуються сторінки історії культурного життя Одеси, а також формування акторського таланту Марка Кропивницького. The essay reveals some pages of cultural life in Odessa concerning formation of Marko Kropyvnytskyi’s scenic talent. В статье исследуются страницы истории культурной жизни Одессы, а также формирование актерского таланта Марка Кропивницкого.