Подієвість наукового буття Арнольда Слюсаря - Малиновський, А. (Слово і Час, 2015)
Розглянуто науковий шлях А.О. Слюсаря – професора кафедри світової літератури Одеського національного університету ім. І. І. Мечникова. Література, літературознавство та реальне життя інтерпретуються як єдиний простір. Запропонований варіант літературознавчого сюжету, що аналізується крізь призму категорії події. The report tells about works and academic activity of А. Slyusar, professor of the Foreign Literature Department of the Odessa I. Mechnikov National University. Literature, literary criticism and real life of the scholar are considered in their interrelation. The author offers an essay about literary studies with emphasis on events. В статье рассматриваются грани научного бытия А. А. Слюсаря – профессора кафедры мировой литературы Одесского национального университета им. И. И. Мечникова. Литература, литературоведение и реальная жизнь интерпретируются в едином пространственном поле. Представлен своеобразный литературоведческий сюжет, который анализируется сквозь призму категории события и событийности.