Літературний процес крізь призму антологій - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Галета Олена. Від антології до онтології:
Антологія як спосіб репрезентації української
літератури кінця ХІХ – початку ХХ століття:
Монографія. – К.: Смолоскип, 2015. – 640 с.