Українська гумористично-сатирична поезія ХХ століття: сучасна інтерпретація - Мазоха, Г. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Гарачковська Оксана. ХХ століття в українській поезії
крізь призму сміху. – К.: Альфа-М, 2015. – 560 с.