Поезія і проза науки - Ткачук, М. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Ткаченко Р. “Телеологія знання. Художньо-інтерпретаційні моделі в українській прозі ХІХ
– початку ХХІ ст. про науку: Монографія. – К.:
Видавництво “Книга”, 2015. – 280 с.