Європейський вимір бібліографічного покажчика - Неживий, О. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Сучасний погляд на літературу. Науковий збірник:
бібліографічний покажчик (1999–2009) / авт. проекту
та передм. С. Кіраль, редаг. текст. англомовн. анот.
А. Швідченко. – К.; Ніжин: Видавець ПП Лисенко М. М.,
2014. – 272 с.