Чи існує історія української літератури Дмитра Донцова? - Харлан, О. (Слово і Час, 2015)
Рецензія на книгу: Колкутіна В. Історія української літератури в літературно-критичних
студіях Дмитра Донцова : Монографія.– Одеса : видавець Букаєв В.В.,
2015. – 330 с.