До 100-річчя М. А. Воїнственського - Боярчук, В.П.; Попенко, В.М.; Черничко, Й.І. (Бранта: Cборник научных трудов Азово-Черноморской орнитологической станции, 2016)
14 лютого 2016 року виповнилося 100 років з дня народження широко відомого на теренах колишнього Радянського Союзу і за його межами орнітолога, доктора біологічних наук, професора, заслуженого діяча науки Воїнственського Михайла Анатолійовича. 14 февраля 2016 исполнилось 100 лет со дня рождения широко известного на территории бывшего Советского Союза и за его пределами орнитолога, доктора биологических наук, профессора, заслуженного деятеля науки Воинственського Михаила Анатольевича.