Праці співробітників Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України за 2012 рік - Стальна, Т.; Кикоть, Н.; Ушакова, Т. (Слово і Час, 2015)
Подано бібліографічні матеріали, підготовлені на основі електронних баз даних і картотеки
праць співробітників Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, річних звітів науковців
за 2012 р. The report comprehends bibliographical materials based on personal annual reports of the scholars
as well as on the electronic data bank and card index of the research works by the scholars of
Shevchenko Institute of Literature. Представлены библиографические материалы,
подготовленные на основе электронных баз данных и
картотеки работ сотрудников Института литературы
им. Т. Г. Шевченко НАН Украины, годовых отчётов научных
сотрудников за 2012 год.