Проект Shakescribe.ua (Слово і Час, 2015)
У лютому 2014 року Український міжуніверситетський науково-дослідницький шекспірівський центр (Класичний приватний університет, м. Запоріжжя) розпочав веб-проект “Shakescribe.ua”, який реалізується у формі щотижневої безкоштовної інформаційної e-mail розсилки. Мета акції полягає в популяризації спадщини Вільяма Шекспіра серед широкого українського загалу, вихованні загальної читацької ерудиції, а також активізації самостійних шекспірознавчих пошуків української студентської молоді.