Наші презентації (Слово і Час, 2015)
Всесвіт. – 2015. – №5-6, №7-8; Кучинко М. М. Біблійно-церковна археологія: Навчальний посібник; Приліпко Ірина. Духовенство в українській прозі ХІХ – початку ХХІ століть: художня рецепція та інтерпретація: Монографія.