Про нову знахідку Azolla caroliniana у водоймі міста Києва - Прокопук, М.С. (Гидробиологический журнал, 2015)
Подано опис нового місцезнаходження інвазійного виду-трансформера водної флори України Azolla caroliniana Willd. в умовах рекреаційних водойм м. Києва. Наводяться результати еколого-ценотичних та біотопічних досліджень. Описывается новое местонахождение инвазивного вида-трансформера водной флоры Украины Azolla caroliniana Willd. в условиях рекреационного водоема г. Киева. Приводятся результаты эколого-ценотических и биотопических исследований. This paper describes a new location of invasive transformer species in aquatic flora of Ukraine — Azolla caroliniana Willd. in recreational water in Kyiv. The results of ecological, cenotic and biotopic studies are presented.