Єфремов С. Personalia: Публіцистика 1899–1917 років ("Значущі Інші"): статті, посвяти, сильветки, некрологи, рецензії, полеміка): в 2-х томах - Демченко, Т.; Єфремов, С. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Рецензія на книгу: Єфремов С. Personalia: Публіцистика 1899–1917 років («Значущі
Інші»): статті, посвяти, сильветки, некрологи, рецензії, полеміка): в
2-х томах / Упорядник С. Г. Іваницька. – Т. 1. – Запоріжжя; Херсон:
Грінь Д. С., 2016. – 468 с.; Т. 2. – Херсон: Видавн. дім «Гельветика»,
2018. – 488 с.