З нових документів до історії Сіверщини (ХVІІ-ХVІІІ ст.) (частина 13) - Мицик, Ю.; Тарасенко, І. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У публікації представлені документи гетьманів І. Мазепи, Д. Апостола та інших старшин. В публикации представлены документы гетманов И. Мазепы, Д. Апостола и других старшин. In publications presented documents of I.Mazepa, D.Apostol and pette officers.