Документи до біографії Опанаса Марковича - Морозова, А. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У публікації вводяться до наукового обігу нові документи з фондів Державного архіву Чернігівської області, що стосуються життя та діяльності відомого українського етнографа Опанаса Марковича. The publication introduced into scientific circulation new documents from the funds of the State Archives of Chernihiv oblast concerning the life and work of the famous Ukrainian ethnographer Athanasius Markovych.