Моніторинг температурно-вологісного режиму Колегіуму XVII-XVIII ст. у м. Чернігові - Михеєнко, Н. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Стаття присвячена моніторингу температурно-вологісного режиму Колегіуму в
м. Чернігові як засобу, необхідного для збереження пам'ятки. Охарактеризовано комплекс заходів, потрібних для нормалізації мікроклімату у виставкових залах споруди. This article deals with the monitoring of temperature and humidity conditions in Chernihiv
Collegium in Chernihiv, which is performed in order to preserve the monument. The article also
describes a set of measures designed to control the microclimate of the building.