Проректори Чернігівського державного педагогічного інституту (університету) за ректора О.Ф. Явоненка (1982 – 2005 рр.) - Боровик, А.; Боровик, М. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Стаття присвячена керівнику Чернігівського державного педагогічного інституту/університету, доктору біологічних наук, професору Олександру Федотовичу
Явоненку та проректорам з навчальної, виховної, наукової роботи і заочної освіти, які
працювали під його керівництвом. Статья посвящена руководителю Черниговского государственного педагогического
института/университета, доктору биологических наук, профессору Александру
Федотовичу Явоненку и проректорам по учебной, воспитательной, научной работе
и заочному образованию, которые работали под его руководством. The article is devoted to the head of the Chernihiv State Pedagogical Institute / University
Doctor of Biological Sciences, Professor Alexander Yavonenko and vice-rectors of educational,
scientific and correspondence education, who worked under his leadership.