З нових документів до історії Сіверщини (ХVІІ-ХVІІІ ст.) (частина 14) - Мицик, Ю.; Тарасенко, І. (Сiверянський лiтопис, 2019)
У цьому випуску «Сіверянського літопису» підготовлено чергову добірку документів, що стосуються Сіверщини і уводяться до наукового обігу (про наші пошуки
в архівосховищах і необхідність публікації документів з історії Сіверщини вже говорилось у попередніх частинах даної статті).