Організація лабораторних дослідів глин та полив у гончарних навчальних закладах Полтавського губернського земства (1894–1916 рр.) - Белько, О. (Сiверянський лiтопис, 2019)
Стаття присвячена організації навчального процесу в гончарних навчальних закладах Полтавського губернського земства. Розглянуто заходи з проведення лабораторних
дослідів глин та полив за сприяння органів місцевого самоврядування Полтавщини. This article is focused on organization of the educational process in pottery educational
institutions of the Poltava provincial local council (zemstvo).