Вагомий внесок у дослідження екологічного стану водойм урбанізованих територій - Клоченко, П.Д. (Гидробиологический журнал, 2016)
Рецензія на книгу: Екологічні проблеми київських водойм і прилеглих територій / О. В. Романенко, О. М. Арсан, Л. С. Кіпніс, Ю. М. Ситник. — К.: Наук. думка, 2015. — 191 с.