Гидроэкологическая характеристика лимана Сасык и Сасыкского водохранилища - Ляшенко, А.В.; Зорина-Сахарова, Е.Е. (Гидробиологический журнал, 2017)
По материалам собственных многолетних исследований и литературным данным прослежена динамика гидробиологических показателей и проведена характеристика качества вод лимана Сасык и Сасыкского водохранилища. Розглянуто та проаналізовано результати власних багаторічних досліджень та ретроспективні матеріали стосовно зміни гідробіологічних показників екосистеми лиману Сасик та Сасицького водосховища. The results of own researches and retrospective materials concerning changes of hydrobiological characteristics of ecosystem of Sasyk estuary and Sasyk reservoir in long-term aspect were reviewed and analyzed.