О работах М.Г. Крейна по теории пространств с индефинитной метрикой - Азизов, Т.Я.; Гинзбург, Ю.П.; Лангер, Г. (Український математичний журнал, 1994)
Наведено огляд результатів М.Г. Крейна (в тому числі і спільних з учнями) з теорії операторів в просторах з індефінітною метрикою та з деяких застосувань цієї теорії This is a survey of the papers by M. G. Krein (and his disciples) devoted to the theory of operators in the spaces with indefinite metric and its applications.