Життєздатні програмні системи. Концептуалізація підходу до автоматизації систем організаційного керування - Ігнатенко, П.П. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Розглянуто концепцію нового підходу до створення життєздатних прикладних програмних систем, що автоматизують системи
організаційного керування, який базується на принципах та основних положеннях програмної інженерії. It is considered new approach concept to design viable software for automated administration systems, that is based on principles of software
engineering.