Пантелеймон Куліш. Повне зібрання творів. Листи - Гирич, І. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Пантелеймон Куліш. Повне зібрання творів. Листи. – К.: Критика, 2005. – Т. І: 1841–1850 / Упоряд., комент. О. Федорук; підгот. текстів О. Федорука, Н. Хохлової; відп. ред. С. Захаркін. – 648 с.