Прямой метод Ляпунова в теории асимптотической эквивалентности дифференциальных уравнений - Воскресенский, Е.В. (Український математичний журнал, 1991)
В терминах прямого метода Ляпунова даны достаточные условия асимптотической эквивалентности дифференциальных уравнений. У термінах прямого методу Ляпунова наведені достатні умови асимптотичної еквівалентності диференціальних рівнянь.