Андрій Ґречило. Герби та прапори міст і сіл України - Скочиляс, І. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Андрій Ґречило. Герби та прапори міст і сіл України. – Львів: Друкарські куншти, 2004. – Ч. 1. – 120+ХLIV с.