Купчинський О. Акти та документи Галицько-Волинського князівства ХІІІ – першої половини XIV століть: Дослідження. Тексти - Русина, О. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Купчинський О. Акти та документи Галицько-Волинського князівства ХІІІ – першої половини XIV століть: Дослідження. Тексти. – Львів, 2004. – 1286 с.