Исследования М.Г. Крейна по теории целых и мероморфных функций и их дальнейшее развитие - Островский, И.В. (Український математичний журнал, 1994)
Наведено огляд результатів М.Г. Крейна з теорії цілих та мероморфних функцій, а також їх подальший розвиток. This is a survey of М. G. Krein's results in the theory of entire and meromorphic functions. Their further development is also discussed.