Comparison of nucleotide sequences of the rplJL leader in Enterobacteria - Zhyvoloup, А.N.; Kroupskaya, I.V.; Lyaskovsky, T.M.; Paton, Е.В. (Биополимеры и клетка, 1994)
Determination of primary structure and comparison of the mRNA secondary structure in the rplJL lider was carried out for five species of Enterobacteria. The highly conserved structural organisation was found. Проведено визначення нуклеотидної послідовності та порівняння структур лідерних областей rplJL oпepонів п'яти ентеробактерій. Виявлено високу консервативність структурової організації. Проведено определение нуклеотидной последовательности и сравнения структур лидерных областей rplJL oпepонов пяти энтеробактерий. Выявлена ??высокая консервативность структурной организации.