О работах М. Г. Крейна по теории представлений и гармоническому анализу на топологических группах - Вайнерман, Л.И. (Український математичний журнал, 1994)
Наведено короткий огляд робіт М. Г. Крейна з теорії зображень і гармонічного аналізу на топологічних групах, які є класичними і складають фундамент багатьох сучасннх досліджень в даній галузі. The brief survey of M. G. Krein's papers on the representation theory and the harmonic analysis on topological groups is presented. It is well known that these papers are classical and form a basis for the modem researches in this field.