Спектральная теория струны - Кац, И.С. (Український математичний журнал, 1994)
Викладені основні положення розробленої М.Г. Крейном спектральної теорії струни та її подальший розвиток у працях інших авторів. In this survey, we present the principal results of M. Krein's spectral theory of a string and describe its development by the other authors.