До сімдесятип'ятиріччя від дня народження члена-кореспондента АН України Владислава Кириловича Дзядика (Український математичний журнал, 1994)
18 лютого виповнилося 75 років члену-кореспонденту АН України Владиславу Кириловичу Дзядику. Видатний учений, В. К. Дзядик є засновником ряду напрямків сучасної теорії функцій і обчислювальної
математики, автором класичних теорем теорії наближень. Він розв'язав низку яскравих задач значної
давнини.