Характеристики степенного роста многомерного ряда экспонент - Макаров, В.Ю. (Український математичний журнал, 1994)
Вивчається поведінка сум багатовимірних рядів експонент поблизу межі області абсолютної збіжності. The behavior of the sums of multidimensional series of exponents is studied in the neighborhood of the boundary of a domain of absolute convergence.