Про потенціали ергодичних ланцюгів Маркова - Москальцова, Н.В.; Шуренков, В.М. (Український математичний журнал, 1994)
Доведено дві теореми про існування потенціалу ергодичного ланцюга Маркова в довільному фазовому просторі. Two theorems on the existence of a potential of an ergodic Markov chain in an arbitrary phase space are proved.