Асимптотическое поведение коэффициентов решения уравнения Хилла - Кохманьски, С. (Український математичний журнал, 1994)
Наведено один з можливих способів знаходження асимптотики коефіцієнтів розв'язку рівняння Хілла. A new method for finding the asymptotics of the coefficients of solutions to the Hill equation is presented.