Про експоненціальну дихотомію імпульсних еволюційних систем - Ткаченко, В.І. (Український математичний журнал, 1994)
У бахавому просторі для лінійних імпульсних диференціальних рівнянь з необмеженими операторами доводиться еквівалентність регуляторності та екпотенціальної дихотомії. У скінченновимірному просторі досліджується сепаратрисні многовиди екпотенціально дихотомічної на півосі лінійної імпульсної системи та наводяться умови слабкої регулярності такої системи. The equivalence of regularity and exponential dichotomy is established for linear pulse differential equations with unbounded operators in a Banach space. The separalrix manifolds of a linear pulse system exponentially dichotomous on a semiaxis are studied in a finite-dimensional space. The conditions of weak regularity of this system are presented.