Одне зауваження стосовно ортогональних многочленів - Лівінський, В.О. (Український математичний журнал, 1994)
Пропонується спосіб підтримки відновлення щільності за системою ортогональних відносно неї многочленів у деякому частковому випадку. A renewal method is suggested that enables one to renew a density for a given system of polynomials orthogonal with respect to this density in a special case.