Краевые задачи для обыкновенных дифференциальных уравнений с параметрами - Караджулов, Л.И. (Український математичний журнал, 1994)
За допомогою напівобернених матриць та узагальненої матриці Гріна побудовану розв'язок лінійних та слабкозбурених нелінійних крайових задач для систем звичайних диференціальних рівнянь з параметром в крайових умовах. Ву using semiinverse matrices and generalized Green's matrix, we construct the solutions of boundary-value problems for linear and weakly perturbed nonlincar systems of ordinary differential equations with a parameter in boundary conditions.