Одно обобщение операторных стохастических интегралов - Горбунов, А.В. (Український математичний журнал, 1994)
Узагальнюється конструкція операторних схоластичних інтегралів, запропонована Ю.М. Березанським, М.В. Жернаковим, Г.Ф. Усом. Розширено клас інтегрованих комутативних квантових процесів, вивчені властивості відповідних інтегралів. The construction of operator stochastic integrals suggested by Yu. M. Berezanskii, N. V. Zhernakov, and G. F. Us is generalized. The class of the integrable commutative quantum processes is extended and the properties of corresponding integrals are studied.