Граничні теореми для кількості перетинів фіксованої площини деякими послідовностями узагальнених дифузійних процесів - Гошко, Л.В.; Портенко, М.І. (Український математичний журнал, 1994)
Характеризується слабка збіжність деяких послідовностей узагальнених дифузійних процесів за допомогою такого функціоналу від процесу, як кількість перетинів ним фіксованої поверхні. The weak convergence of certain sequences of generalized diffusion processes is characterized by the number of intersections of a process with a fixed plane regarded as a functional of the process.