Оценки емкостей плоских конденсаторов - Зорий, Н.В. (Український математичний журнал, 1991)
Получена точная нижняя оценка емкости плоского конденсатора через логарифмические емкости граничных множеств его пластин; исследован случай равенства. Отримано точна нижня оцінка ємності плоского конденсатора через логарифмічні ємності граничних множин його пластин; досліджений випадок рівності.