Теорема Лиувилля для эллиптических систем типа Кордеса высокого порядка - Калита, Е.А. (Український математичний журнал, 1991)
В евклидовом пространстве рассматривается квазилинейная эллиптическая система, имеющая структуру Дуглиса — Ниренберга. Вводится условие кордесовости системы, при выполнении которого устанавливается теорема Лиувилля: если скорость роста обобщенного решения системы на бесконечности меньше предельной скорости, зависящей от показателей кордесовости, то это решение — полином определенной степени. В евклідовому просторі розглядається квазілінійну еліптична система, що має структуру Дугліса - Ниренберга. Вводиться умова кордесовості системи, при виконанні якого встановлюється теорема Ліувілля: якщо швидкість росту узагальненого рішення системи на нескінченності менше граничної швидкості, що залежить від показників кордесовості, то це рішення - поліном певної міри.