Харизматичне вчення Леонтія і Українська Православна церква Московського патріархату - Шугаєва, Л. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: В. Остапчук. „Життя і діяльність отця Леонтія”, Рівне, 2006 р.