О верхней границе равномерно ограниченных решений - Воскресенский, Е.В. (Український математичний журнал, 1994)
Одержані нові умови рівномірної обмеженості розв'язків та вказані методи обчислення верхніх меж. New conditions for the uniform boundedness of solutions are obtained and the methods for calculating upper bounds are indicated.