Проверка нескольких гипотез с помощью оптимальных статистических критериев. II - Кук, Ю.В.; Петунин, Ю.И. (Український математичний журнал, 1994)
Визначається структура критичної функції оптимального статистичного критерію для перевірки довільного скінченного числа простих альтернативних гіпотез. The paper deals with the study of the structure of the critical function of the optimal statistical criterion for testing an arbitrary finite set of simple hypotheses.