Формулы фильтрации решений нелинейных уравнений со случайной правой частью - Сохадзе, Г.А. (Український математичний журнал, 1994)
Одержані явні формули фільтрації розв'язків нелінійних диференціальних рівнянь з випадковою правою частиною. Формули спрощуються, якщо випадковий процес є гауссівським. Explicit filtration formulas are obtained for the solutions of nonlinear equations with a random right-hand side. In the case of a Gaussian random process, a formulas are simplified.