Молекулярно-імпринтовані полімери як штучні аналоги біологічних рецепторів. 2. Практичне за стосування у новітній біотехнології - Сергеєва, Т.А. (Вiopolymers and Cell, 2009)
Огляд присвячено аналізу робіт у галузі отримання штучних аналогів біологічних рецепторів та їхньому практичному застосуванню в біотехнології. Основну увагу в цьому сенсі приділено таким галузям новітньої біотехнології, як сенсрона технологія, твердофазова екстракція, псевдоімуноаналіз, а також хроматогафія The review is devoted to the analysis of publications on the synthesis of artificial mimics of biological receptors as well as their application in biotechnology. The special attention is paid to such areas of biotechnology: sensor technology, solid-phase extraction, pseudoimmunoassay, and chromatography. Обзор посвящен анализу работ в области получения искусственных аналогов биологических рецепторов и их практическому применению в современной биотехнологии. Особое внимание в этом плане уделено таким областям биотехнологии, как сенсорная технология, твердофазовая экстракция, псевдоиммуно анализ, а также хроматография.