Ограниченные на всей вещественной оси решения систем нелинейных дифференциально-функциональных уравнений и их свойства - Самойленко, А.М.; Пелюх, Г.П. (Український математичний журнал, 1994)
Одержані умови існування та єдиності обмеженого на всій дійсній осі розв'язку системи нелінійних диференціально-функціональних рівнянь з лінійно перетвореним аргументом і досліджені його властивості. For a system of nonlinear functional-differential equations with a linearly transformed argument, we establish the conditions of existence and uniqueness for a solution bounded on the entire real axis and study the properties of this solution.