Об изоморфизме сплетений групп - Бондарчук, Ю.В. (Український математичний журнал, 1994)
Відома теорема П.Неймана про ізоморфізм стандартних вінцевих добутків груп узагальнюється на вінцеві добутки довільної транзитивної групи підстановок з абстрактною группою. The well-known P. Neumann's theorem on the isomorphism of standard wreath products is generalized for the wreath products of an arbitrary transitive permutation group with an abstract group.