Нормальна будова групи Жонк'єра над полем нульової характеристики - Іваненко, Н.Л. (Український математичний журнал, 1994)
Описана решітка нормальних дільників групи Жонк'єра над полем характеристики нуль. The lattice of normal subgroups of the Jonquere group over a field with characteristic zero is described.